Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia apa peste fasole, punem morcovul, o ceapa si frunza de dafin, si o lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce fierbe o punem la scurs si racit intr-o strecuratoare.
Cat timp se raceste fasolea, curatam ceapa si o taiem solzisori .O prajim in ulei apoi adaugam pasta de tomate.Condimentam cu boia, sare si piper. Punem ceapa calita intr-o stercuratoare. Fasolea o punem intr-un castron si o mixam cu jumatate din ceapa calita si uleiul scurs. Condimentam cu sare si piper. O servim rece cu restul de ceapa pe deasupra. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise