FASOLE BATUTA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • fasole boabe,
  • ceapa ,
  • patrunjel,
  • sare.
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.

Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.

Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).

Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise