Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere).
Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.
Cand a fiert fasolea se scurge zeama si se piseaza cu furculita sau cu mixerul pana se face o pasta, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si cu ulei pana se face o pasta moale si se sareaza dupa gust.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit si apoi se adauga bulionul si se mai lasa 3 minute.
Se aseaza in farfurie si se orneaza cu ceapa calita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise