fasole batuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole boabe
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in care s-a introdus sare si se continua fierberea.

Se procedeaza astfel de 3 ori. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa,se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in ulei pana ce capata o culoare galbuie.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise