Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g muschiulet de pui
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 50 g seminte susan
  • 100 g pesmet
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam cu semintele de susan.

Muschiuletul de pui se da prin sosul de soia amestecat cu mustarul si piperul proaspat macinat si se lasa la rece in frigider 2 ore sau cel mai bine de seara pina dimineata.

Se ia fiecare muschiulet si se da prin ou, pesmet si susan apoi se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.

Servim pieptul de pui cu diferite sosuri si salate sau cu ce va place voua mai mult.

Pofta mare sa aveti !

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise