Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam cu semintele de susan.
Muschiuletul de pui se da prin sosul de soia amestecat cu mustarul si piperul proaspat macinat si se lasa la rece in frigider 2 ore sau cel mai bine de seara pina dimineata.
Se ia fiecare muschiulet si se da prin ou, pesmet si susan apoi se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei.
Servim pieptul de pui cu diferite sosuri si salate sau cu ce va place voua mai mult.
Pofta mare sa aveti !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise