Farfalle cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g dovlecei
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1 legatura praz
  • 5 bucati rosii
  • 350 g paste Farfalle
  • 4 ling ulei de masline
  • 2 ling busuioc
  • 100 g cascaval / mozzarella
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Rosiile se decojesc se taie cuburi impreuna cu ardeii, dovleceii si prazul dupa care se prajesc in ulei rosiile fiind aduagate ultimele dupa care acoperim vasul si lasam sa fiarba timp de 6 minute.Dupa ce sunt gata le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust.

Scurgem pastele si amestecam cu legumele, adugam busuioc.

Se mai poate adauga bucati de cascaval, mozzarella dupa preferinte.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise