Farfalle cu branza dulce si portocale

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie Farfalle Paste Baneasa
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 cubulet de unt
  • 2 portocale
  • anason

Mod de preparare

Farfallele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Branza de vaci se mixeaza cu zaharul si se adauga cubulete si zeama de la portocale.

Dupa ce pastele au fiert, se scurg bine si se amesteca cu compozitia de branza si portocale. Se unge cu unt un vas yena si se pun pastele amestecate cu branza si portocale si aromate cu anason, iar deasupra se toarna un ou batut.

Vasul se introduce la cuptor pentru 45 minute, la 200 grade C.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise