Se ia carnea de vaca si se taie fidelute;se pune intr-un castron cu sare,piper zeama de la o lamaie verde, putin sos de soia si se lasa la marinat pentru o jumatate de ora.Cele 2 cepe se taie rondele sa ramana in forma de inele cam de 0.05 - 1 cm grosime dupa care se pun intr-o tigaie intinsa la calit cu putin unt si cativa stropi de ulei de masline,la foc potrivit.Intre timp intr-o alta tigaie intinsa si bine incinsa punem carnea ca sa se prajeasca,va iesi ca la gratar.Cand ceapa este moale si translucenta se scoate pe o farfurie.In aceiasi tigaie mai adaugam putin unt si ulei de masline si se pune ardeiul ( care este taiat fideluta de aceiasi grosime cu ceapa) la calit.Cand s-a inmuiat ardeiul se scoate pe o farfurie.In aceiasi tigaie mai agaugam putin unt si punem la prajit fructele de mare care se condimenteaza cu sare si piper.Cand au prins culoarea rozalie se intorc se mai lasa 2 minute si se scot.
Cand carnea este gata se toarna ceapa,adrdeiul si fructele de mare.Se condimenteaza cu sare,piper,coriandru.Se taie cele doua rosii rondele subtiri si se pun peste carne.Se mai lasa toate in tigaie la foc potrivit pana se incalzesc rosiile si incep sa se desprinda de coaja.Se scot intr-un castron si se servesc fierbinti cu lipie si guacamole. Buen provecho!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise