Evantai - Pentru copii mofturosi !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt o portie
  • -1 chifla de 80g de preferat cu susan
  • -50 g sunca de praga sau de pui
  • -100 g cascaval
  • -1 rosie
  • -1 ou
  • -sare
  • -2-3 masline feliate

Mod de preparare

Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.

Sunca se feliaza

Jumatate din cascaval se feliaza.

Rosia se spala si se feliaza

Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.

Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.

Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .

Se rade restul de cascaval deasupra.

Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)

Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise