Escalop domnesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne di vitel
  • 250 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval
  • faina
  • marar
  • 5 rosii mari
  • unt
  • 2 cepe
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite,se spala,se portioneaza in felii potrivite,se sareaza si se lasa deoparte.Se curata ciupercile,se spala,se toaca si se calesc in unt,adaugandu-se ceapa tocata marunt,se pune piper,sare si marar tocat,se lasa pe foc pana scade zeama.

Carnea se trece prin faina si se prajeste in unt,se aseaza in tava,se pune pe fiecare felie cate putin din compozitia de ciuperci,se aseaza apoi cate o felie de cascaval si una de rosie (curatate de pielita),se mai presara sare si piper daca e nevoie,se pune la cuptor pana se gratineaza.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise