Escalop din carne cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de caprioara
  • bait
  • faina
  • untura/ulei
  • ceapa
  • ciuperci
  • pasta de tomate
  • smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • salata verde
  • vin rosu

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se scot bucatile de carne separat, iar in jiul format se inabusa ceapa, ciuperci si se fierb cca 10 min. Dupa fierbere se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, bait strecurat, sare, piper si se fierb cca 10 min.; se adauga vin. Sosul format se toarna peste feliile de carne si se introduc la cuptor cca 15 min.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise