Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE.
Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 20 minute si apasa START.
Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor.
Pune uleiul in oala.
Taie carnea de vita felii. Trece feliile de carne usor prin faina, apoi, pe rand, prajeste-le in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express, pana se deschid usor la culoare si devin marginile usor rumene.
Le scoti intr-un vas pe care-l acoperi.
Pui apoi untul si adaugi ceapa tocata cubulete impreuna cu hribii pe care i-ai taiat fasii.
Lasi aproximativ 5 minute, amestecand. Pui sosul de soia si bucatile de carne.
Amesteci usor si torni 300 ml apa.
Apesi butonul Stop si alegi de data asta din panou programul MEAT/STEW, setezi timpul – 45 minute.
In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul Multicooker Crock-Pot Express intra automat pe modul KEEP WARM.
Cu ajutorul unei spatule lungi si cu manusa de bucatarie, rotesti supapa permitand sa se elibereze aburul.
Cand acest lucru s-a incheiat, mai asteapta 2 minute apoi deschide capacul.
Amesteca amidonul cu 30-40 ml apa rece, adauga-l in vas si amesteca usor sa nu rupi carnea, pune usturoiul pisat, foaia de dafin, potriveste gustul de sare (ai grija ca si sosul de soia sareaza mancarea) apoi pune capacul la loc pentru 2-3 minute. Nu este cazul sa mai inchizi supapa.
Apasa butonul Stop si serveste mancarea presarata cu patrunjel verde tocat, alaturi de orez, cartofi nature sau legume fierte la abur. Ti-am zis ca gateste doar mese gustoase?
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise