Escalop de pui pané cu fulgi şi alune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 bucăti de piept de pui
  • 4 linguri de alune
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de fulgi de porumb
  • 25 g de unt
  • 1 ou

Mod de preparare

1 Mixează alunele si fulgii de porumb, apoi adaugă fulgii de ovăz(făra să mixezi). Pune totul într-o farfurie mare.

2 Bate oul şi pune-l în alta farfurie largă..

3 Topeste 25 g de unt într-o tigaie cu puţin ulei.

4 Treci bucătile de pui prin ou, apoi prin fulgi .

5 Prajeste 5 minute pe fiecare parte, la foc mic.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise