Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 felii de carne (se foloseste carnea cea mai frageda),
  • - 1 ceasca de ulei,
  • - sare,
  • - 1 pahar vin alb,
  • - 250 g ciuperci,
  • - 1 lingura unt,
  • - 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se spala carnea, se bat bucatile cu batatorul de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Se rumenesc bucatile cate 3-4 min. pe fiecare parte si se scot pe un platou cand sunt gata si se tin la cald. Se curata ciupercile, sa spala si se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita impreuna cu untul, putina sare si o ceasca de apa calda. Se scad la foc mic si se pune vinul atunci cand nu mai au sos. O data cu vinul se adauga si faina desfacuta cu putina apa rece. Se pipireaza dupa gust si se mai fierb 15 min. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se rastoarna peste escalopuri si se servesc calde.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise