Se spala carnea sub jet de apa rece, se usuca in prosop curat, se bat bucatile cu batatorul de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Se rumenesc bucatile cate 2-3 min. pe fiecare parte si se lasa in uleiul in care s-au prajit. Se acopera cu o cana de supa de carne si se lasa la foc mic sa fiarba inabusit. Se scot samburii maslinelor, se clocotesc cateva minute si se clatesc cu apa rece. Se pun peste escalopuri cand acestea sunt aproape gata. Se coloreaza sosul cu boia de ardei, se sareaza si se mai lasa putin pe foc. Escalopurile se servesc fierbinti, cu sosul in care s-au facut.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise