Elmi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina (unt); 8 linguri zahar; 2 linguri miere de albine; 4 linguri cacao; 1 sticluta rom

Mod de preparare

Se pun la fiert, impreuna, zaharul, margarina, mierea de albine, cacaoa si romul pina se topeste totul, dupa care se pun fulgii de orez sau griu (o punga). Cind s-a incorporat totul, se ia de pe foc, se pune intr-o forma si se lasa la racit.

Se taie dupa ce s-a racit in diferite forme si se pudreaza cu zahar vanilat

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise