Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se de pe foc se amesteca repede trecand iar pe foc dar nu direct pe flacara se mai amesteca de cateva ori pina ce aluatul se dezlipeste de pe fundul vasului.Se lasa sa se raceasca si cand e aproape rece se pun ouale intregi pe rand amestecand bine dupa fiecare pana se incorporeaza in aluat.
Intr-o tava neunsa se pun bilute cu lingurita la o distanta de 2cm unele de altele.Cuptorul trebuie sa fie incins la maxim dinainte.Cuptorul nu se deschide 20 de minute sub nici o forma altfel nu vor mai creste si vor ramane cleioase la mijloc.Aceste preparate trebuiesc sa fie goale la mijloc.Se coc 30 de minute.
CREMA: 2 pachete de budinca de vanilie,se va pregati dupa instructiunile de pe plic .Dupa ce se racesc se taie usor pe mijloc si se umplu cu crema
GLAZURA: o ciocolata cu lapte se topeste la bain-marie si cu lingurita se fac cerculete deasupra lor dupa imaginatia fiecaruia.
Daca nu doriti sa le umpleti imediat puteti sa le puneti intr-o punguta de plastic la frigider unde se pot pastra mai mult timp
Aceasta reteta o am dintr-o carte de bucate mai veche a dnei Silviei Jurcovan
Sant o bunatate fragede si pufoase
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise