ECLER

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 125g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • crema:crem`òle de vanilie
  • glazura: 3 linguri de apa
  • 3 linguri de zahar(pudra)
  • 3 linguri de cacao
  • 50g unt

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe pereti vasului.Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi,unul cate unul. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min.In primele 20 min nu se deschide cuptorul.

Se umple cu crema si se glazureaza.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise