ECLER

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
ECLER

Ingrediente

  • Coji:
  • 1 1/2 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana faina
  • 4 oua
  • Crema:
  • 4 oua
  • 1 L lapte
  • 1 cana zahar
  • 6 linguri faina

Mod de preparare

Coji:

Se fierb uleiul si apa in clocot.

Se da jos cratita de pe foc si se adauga imediat faina, batand bine cu mixerul. Selasa sa se raceasca si se adauga, pe rand, 4 oua.

Crema:

Se amesteca bine zaharul cu ouale si faina. Compozitia se dizolva cu laptele rece. Se pune la fiert pana la ingrosare.

Se glazureaza cu ciocolata.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise