DULCEATA DE VISINE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • visine
  • zahar

Mod de preparare

Visinele se spala si li se scot samburii. Peste ele se adauga zahar si se lasa 12 ore cu zaharul peste ele. Dupa trecerea celor 12 ore se fierb pana nu mai sunt cu zeama (pana se leaga), apoi se pun in borcane si se capseaza. Borcanele se pun la rece in debara.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise