DULCEATA DE PIERSICI CU GHIMBIR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 2 borcane de 225ml.):
  • 1 piersica,
  • 180g.pulpa de ananas,
  • 1 bucata ghimbir confiat,
  • 180g.zahar gelifiant pentru cuptorul de microunde,
  • 1 lingura suc de lamaie;

Mod de preparare

1.Se opareste 1 piersica , se decojeste si se goleste de sambure.Se taie cuburi pulpa de piersica.

2.180g.pulpa de ananas si 1 bucata ghimbir confiat se amesteca impreuna cu 159g.zahar gelifiant pentru cuptorul de microunde si 1 lingura suc de lamaie.Se lasa sa stea 30 minute.Apoi se fierbe dulceata in microunde, conform instructiunilor de pe pachetul de zahar ;se toarna in borcane si se lasa sa ste pe capac inca 10 minute.Apoi se aseaza in picioare si se lasa sa se raceasca.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise