se spala mandarinele,se usuca si se taie in bucati foarte subtiri.la fel se procedeaza si cu portocalele eliminanad semintele.se pune totul intr-un recipient cu o cantitate de apa care sa fie de 3 ori mai mare decat greutatea fructelor obtinute,se acopera si se lasa in repaus toata noaptea.dupa aceea se pune la foc incet pana cand fructele sunt transparente.se cantareste si se adauga aceeasi cantitate de zahar si sucul de lamaie .se pune din nou la fiert amestecandu-se mereu pt ca dulceata ar trebui sa ajunga deja la o consistenta ideala.se pune in recipiente adecvate si se lasa sa se receasca.a doua zi se invhid recipientele introducand intre dulceata si capac o folie de hartie uleiata imbibata de alcool.pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise