Dulceata de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg capsuni curatate
  • 2 kg zahar gelifiant
  • borcane cu capac

Mod de preparare

Capsunile curatate se amesteca cu zaharul gelifiant si se zdrobesc bine.

Se pun pe foc, invartindu-se mereu.Se aduna toata spuma formata, cu o lingura.

Se lasa sa fiarba 5 minute din momentul in care incepe fierberea.

Asa fierbinte, dulceata se pune in borcane, se fixeaza capacele si se intorc cu capacul in jos 5 minute, apoi se pun intr-o cutie captusita cu o patura. Se acopera cu o alta patura pina a doua zi cind s-au racit si se pot pune in camara.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise