dulceata de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 1 lamaie.

Mod de preparare

Se pun capsunele in strecuratoare si se spala sub dus de apa la robinet.Apoi se scot coditele.Se aseaza intr-o cratita alternandcapsuni si zahar.Se pune la fiert la foc iute,apoi se da foc domol si se lasa sa fiarba incet pana ce siropul este legat ca pentru dulceata.Se toarna zeama de la 1 lamaie,se pune la foc iute sa mai dea 2-3 clocote;se lasa sa se raceasca.Se pune in borcane,se acopera cu celofan,se leaga si se pune la camara.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise