se spala capsunile ,se taie de codite,se aseaza intr/o cratita de cca 5 l,se pune zaharul,apoi se pune cratita pe aragaz avind grija sa nu fie flacara mare(se poate pune peste flacara o bucata de tabla),in asa fel ca dulceata sa fiarba la un foc domol.Timpul de fierbere este de cca 2,5 ore pina cind compozitia se ingroasa putin.Nu se amesteca.La final se pune praful conservant sau aspirina ,se amesteca si dupa cca 1 minut se ia de pe foc. Se aseaza in borcane curate si incalzite putin iar deasupra se mai pune 1 virf de cutit de praf de aspirina se insurubeaza si se pune in perna pina a doua zi.Se pot obtine in jur de 5 borcanele de 300 g.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise