Dulceaţă de piersici şi pepene galben

Timp pregatire
750 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 bocane de 1/4 de kg.: 600 g. miey de piersici coapte
  • 400 g. miez de pepene galben copt
  • 500 g. zahăr special pentru dulceaţă - Gelierzucker
  • 30 g. suc de lămâie
  • coajă rasă de la o lămâie.

Mod de preparare

Se taie bucăţele mici miezul de piersică şi de pepene. Se adaugă zahărul şi se lasă să stea câteva ore sau până dimineaţa, ca să se pătrundă. Se amestecă cu coaja de lămâie şi cu sucul. Se lasă să dea în clocot la foc puternic, se mai fierbe apoi încă 3 minute pe foc mijlociu, amestecând continuu. Se spumează şi se toarnă imediat în borcane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise