Drob din piept de pui cu verdeata

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Drob din piept de pui cu verdeata

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • 30 g unt
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin

Mod de preparare

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.

Pieptul de pui spalat il pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.

Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez). Asezi 2 randuri de masline verzi umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.

Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor, pentru 35-40 de minute.

Cand s-a racit, il tai felii.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise