drob din maruntaie de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare, piper

Mod de preparare

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat

ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare

se fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocam

se toaca si verdeata

si se amesteca cu maruntaiele de curcan

le condimentam cu sare ,pier si la sfarsit punem ouale si le incorporma bine

se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam

lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se farame sa nu fie felie intreaga.

pofta buna,!!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise