drob din maruntaie cu sos tartar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de porc
  • plamani de porc
  • limba si splina de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare

Mod de preparare

Organele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma rotunda, aplatizata. Se trec prin oua si faina si se rumenesc in ulei.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise