Drob din ficatei si piept de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Drob din ficatei si piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500 g ficat de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 4 oua fierte
  • 6 oua crude
  • sare si piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii cam de 1 cm si se prejeste cateva min in putin ulei. Se sareaza si se pipareaza.

Ficateii de pui se spala si se scurg, apoi se prajesc si ei impreuna cu ceapa alba tocata marunt. se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Ceapa verde si usturoiul se taie marunt. Adaugam pieptul de pui, ficateii, 3 oua crude, sare si piper daca mai este nevoie.

Se amesteca toate impreuna, se pune amestecul in forma de copt unsa cu putin ulei.eu am folosit o forma de ceramica.

Asezam jumatate din amestec, cele 4 oua fierte si apoi restul de amestec, iar deasupra mai punem 3 oua batute.

Se da la cuptor pana cand se rumeneste deasupra. Se lasa in forma sa se raceasca

Se scoate din forma cand este rece.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise