Drob de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 500 gr ficat de pui
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • condimente speciale pentru carnea de pui

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert. Ficatul se caleste un pic in ulei, dupa care se taie in cubulete mici. Dupa ce s-a fiert, pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau se toaca de mana foarte marunt. Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. Se amesteca bine toate ingredientele (carnea, ficatul, ceapa, verdeata si 3 oua) apoi se condimenteaza dupa gust. Eu m-am gandit sa dau drobului o alta forma decat cea clasica de \"chec\", asa ca am folosit niste forme mai inalte de tarte. Ungeti formele cu ulei si puneti un strat din compozitie, iar la mijloc asezati 3 oua fierte tare, dupa care le acoperiti din nou cu un strat din compozitie. Inainte sa o bagati la cuptor, ungeti toata suprafata cu un ou. Se tine la cuptor circa 45 minute. Pofta mare si un Paste fericit!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise