Drob de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui (sau o cutie mare de pate de ficat de pui)
  • 1 piept de pui
  • 7-8 cepe verzi
  • 10 oua (4 pentru compozitie si 6 oua fierte)
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb SEPARAT ficatul si pieptul de pui (fara piele). E important sa se fiarba separat pentru ca pieptul de pui sa nu ia gust amar de la ficatei.

Dupa ce au fiert, se trec prin masina de tocat carne, la fel si ceapa si verdeata. Se amesteca ingredientele, se potrivesc de sare si piper, se adauga 4 oua intregi si se omogenizeaza bine.

Se aseaza jumatate din compozitie intr-o tava mai inalta, se aseaza ouale fierte curatate de coaja si apoi restul de compozitie.

Se poate folosi si o tava de cozonac, feliile de drob vor arata foarte bine asezate pe platou pe frunze de salata verde.

Tava trebuie sa fie unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se poate manca rece sau cald, cu ceapa verde, ridichi, sau salate din verdeturi de primavara (salata verde, leurda, untisor, etc) etc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise