Drob de porc

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Maruntaie de porc ( ficat, limba, inima)
  • 3 oua crude
  • 3 cepe
  • patrunjel verde
  • marar
  • o capatana de usturoi
  • 1 cutie de smantana
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele in apa cu sare.

Cand se racesc se trec prin masina de tocat carne.

Ceapa se taie marunt, se caleste, la fel si usturoiul pisat, apoi adaugam verdeata. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale crude (eu bat separat albusul pentru ca drobul sa fie pufos), smantana, sare, piper, cimbru. Amestecam totul. Ungem cu unt o tava de chec (eu folosesc hartie de copt) si punem umplutura niveland-o cu lingura si pe deasupra punem un ou pe care l-am batut. Asezam cateva bucatele de unt deasupra. Drobul de porc se coace aproximativ 30 de minute.Dupa ce se raceste bine se felieaza.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise