Intai eu spal carnea si oasele, le pun la fiert cu legume ca ptr o supa - intai spumez si dupa aceia adaug legumele.
Fierb supa cel putin o ora ca carnea de curcan sa fie moale. Prajesc o ceapa taiata cuburi,marunt pana se aureste putin si las sa se raceasca.
Scot carnea de pe oase si o tai bucatele,adaug ceapa prajita ceapa verde usturoiul si ouale batute bine,se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru si deasemeni putin Ras-el-ahanut- este o mirodenie orientala care este o combinatie de alte mirodenii in ea-cumin,cardamon, scortisoara si boia rosie.
Dupa ce am amestecat bine ung o tava de chec din aluminiu care se foloseste o data,pun jumatate din compozitie asez cele 2 oua tari peste compozitie,si complctam compozitia de carne. Dau la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade cam 40 de minute sau pana este rumenita frumos dar nu uscata.Se lasa putin sa se raceasca si se serveste alaturi de salata de legume sau muraturi.
In fotografii drobul nu este taiat cu o adoua ocazie va voi arata cand este taiat. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise