Drob de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Drob de pasare

Ingrediente

  • 1kg ficat pui(refrigerat);
  • 1kg inimi cu pipote(refrig.);
  • 350 g pulpe pui dezosate;
  • 3 oua crude;
  • 2 oua fierte;
  • 3 legaturi marar;
  • 2 legaturi patrunjel;
  • 4-5 cepe potrivite;
  • 100 ml ulei;
  • delikat de gaina si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine.

Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt (eu folosesc robotul) se toaca si pulpele,ceapa si verdeata.

Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust.

Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei.

Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise