Preparare:
Se dau toate ingredientele prin masina de tocat dupa care se adauga 7 oua nebatute. Se amesteca bine si se pun 4 linguri de faina alba.
Se tapeteaza tava cu untura si apoi cu faina.
Se aseaza umplutura in prapur. Pentru a da un aspect placut, se pune un strat de umplutura, 2 oua fierte si taiate in doua la mijloc, apoi un alt starat de umplutura. Astfel, ca atunci cand se va taia o felie de drob se va vedea si o bucatica de ou fiert.
Se unge cu ou batut apoi se da la cuptor. Se incerca din cand in cand cu paiul daca se face inauntru.
Pofta Buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise