Drob de dovlecei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 14 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 6 oua
  • 4 felii de paine
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se rad sau se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in ulei si se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine si se storc. Se amesteca ouale batute cu dovleceii, ceapa calita, painea si verdeturile tocate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se introduce drobul in cuptorul incins si se coace la foc potrivit.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise