Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.
Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.
Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.
Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.
Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).
Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.
Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).
L-am feliat rece.
Dupa o idee Diva in bucatarie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise