Drob de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Drob de ciuperci

Ingrediente

  • 2 borcane cu ciuperci
  • 1/2 conserva porumb
  • 1-2 cepe uscate
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
  • marar, patrunjel verde.

Mod de preparare

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.

Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.

Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.

Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.

Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).

Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.

Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).

L-am feliat rece.

Dupa o idee Diva in bucatarie.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise