DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g inimi de rata/ curcan
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 3 legaruri de ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Inimile se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu trei galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusurile batute spuma, sarea si piperul. Jumatate din compizitie se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu pesmet. Se asaza ouale intregi, se pune restul de compozitie de drob, se unge deasupra cu putin ulei sau unt si se da la cuptor.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise