DROB

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
DROB

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • 300g ficatei de pasare
  • 1 cepapa verde
  • marar
  • 1 ou
  • sare,piper,vegeta
  • 2 linguri margarina
  • pesmet

Mod de preparare

Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.

Ficatelul se fierbe cu putina sare.

Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.

Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise