Draniki

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Draniki

Ingrediente

  • o ceapa
  • 4 cartofi medii
  • 2 oua
  • pesmet maruntit, sare si piper
  • Pentru ornament
  • o rosie
  • citeva masline negre
  • Ketchup
  • Maioneza
  • Verdeata la alegere

Mod de preparare

E vara si e frumos afara asa ca nimeni nu prea are chef sa se inchida in bucatarie pe timpul caniculei pentru a pregati masa. Draniki sunt de origine belorusa din cite stiu eu, si foarte usor de preparat si foarte gustosi.

Tocam foarte marunt ceapa, radem cartofii si ii stoarcem bine de sucul lor. Apoi adaugam ouale si pesmetii, saram, piperam si amestecam fosrte bine. Incingem putin ulei in tigaie si le prajim la foc mic. Da, am uitat, le modelam cam de 1-1,5 cm grosime iar forma le-o facem cum dorim. Apoi le ornamentam cu celelalte indrediente dupa propria noastra imaginatie si gust.

Pofta Buna si sper ca reteta pe care am postat-o sa va fie de folos !!!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise