Dovlecel umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovelcei;
  • branza de vaca (100 grame);
  • bacon (200 grame);
  • 1 ou;
  • cascaval (100 grame);
  • sare,piper.

Mod de preparare

se fierb cateva minute (4 min) dovlecei,acestia nu trebuie sa se inmoaie prea tare! apoi dupa ce se lasa la racit se iate pe diagonala si se scobesc in interior.Cu miezul obtinut se vor amesteca celelalte ingrediente (oul,baconul,branza).Se aseaza in tava unsa in prealabil cu ulei si se orneaza cu cascaval.Se lasa la cuptor la 160-180 grade timp de 20-30 de minute (pana se rumenesc).

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise