Dovlecel cu smantana

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovleci
  • 100 g smanatana
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita Maggi Secretul Gustului Legume
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi circ ca 2-3 ore sa-si lase zeama . Apoi le presezi intre palme ca sa elimini complet apa. Intr-o tava unsa cu putin ulei asezi un strat de pesmet , apoi un rand de felii dovleci peste care torni putin ulei si smanatana amestecata cu faina, marar si imbogatita cu Maggi Secretul Gustului Legume. continui pana la terminarea ingredientelor, dar ai grija ca ultimul strat trebuie sa fie cu pesmet , uleiul si smanatana . Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute .

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise