dovlecei umpluti--la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • =3 dovlecei =250-300 gr carne tocata de porc=1 ceapa mica = 1 lingura cu bulion =6 pliculete de cascaval =piper =sare =50 ml ulei.

Mod de preparare

==dovleceii de spala se taie dea lungul si de scoate dinauntru cu o lingurita dovlecelul dupa care,se toaca maruntel si se prajeste cu ceapa mai intai rumenita putin,dupa care adaugam carnea tocata, sarea ,piperul si bulionul si lasam la foc mic 5 minute invartind din cand in cand.==umplem dovleceii cu acesta compozitie si punem tava la cuptor circa 30 minute la 180 de grade .cu 5 minute inainte de a se face dovleceii punem cascavalul deasupra si punem cuptorul la gratinat.pofta buna....

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise