Dovleceii se curăţă "zebră",se scobesc de miez.
Pieptul de pui se toacă cubuleţe,se amestecă cu miezul,tocat şi el,al dovleceilor.Se toacă o jumătate de ardei roşu şi se amestecă cu cele de mai sus.Peste toate,se adaugă: sare,piper,un gălbenuş,frunzele tocate şi o lingură de pesmet.Compoziţia se amestecă cu mâna ,după care se umplu dovleceii şi pentru că a mai rămas umplutură ,am umplut şi doi ardei capia aflaţi la îndemână.
Am aşezat legumele umplute astfel într-un vas,am turnat peste ele suc de roşii şi un păhărel de vin alb,plus o lingură de ulei de măsline.
Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu,am dat la cuptor cca.40 min.(la foc mediu).
Am servit legumele cu smântână şi cu multă dragoste.
Umplute cu carnea astfel "tocată" este mai gustos şi mai uşor pentru bilă.
Bon appetit!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise