DOVLECEI UMPLUTI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 dovlecei;
  • Umplutura:
  • 500 g. carne tocata(amestec de porc cu vita),
  • 1 ceapa,
  • 1 felie de paine,
  • 2 linguri orez
  • 1/2 legatura de patrunjel,
  • 1/2 legatura de marar,
  • 200 g. bulion,
  • 1 cubulet de supa,
  • sare,
  • piper,
  • smantana pentru servit;

Mod de preparare

1. Se spala dovleceii, se taie in jumatate, pe lungime. Se scobesc si se presara sare.

2. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata fin, felia de paine inmuiata in apa si stoarsa, cu orezul si verdeturile tocate marunt. Se umplu dovleceii cu carne, se aseaza in tava si se acopera cu supa si bulion.

3. Se dau la cuptor timp de 1 ora, la foc potrivit, si se lasa pana sosul din tava scade si capata consistenta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise