Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 g carne de porc afumata
  • -1 legatura ceapa
  • -3 catei usturoi
  • -un morcov mic
  • -marar, patrunjel
  • -sare dupa gust
  • -1 ou crud
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate.

2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste miezul dovleceilor.

3. "Luntrioarele" astfel obtinute se umple cu amestecul facut din restul ingredientelor taiate marunt + miezul dovleceilor + oul crud.

4. Se unge o tava cu ulei sau unt si se aseaza dovleceii.

5. Se dau la cuptor pentru cca 35 minute la temperatura de 180-200 grade.

6. Cu cca 5-7 minute inainte de a-i scoate din cuptor presarati pe fiecare dovlecel cascaval ras si mai dati la cuptor pana sint gata.

Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise