Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 g carne de porc afumata
  • -1 legatura ceapa
  • -3 catei usturoi
  • -un morcov mic
  • -marar, patrunjel
  • -sare dupa gust
  • -1 ou crud
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate.

2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste miezul dovleceilor.

3. "Luntrioarele" astfel obtinute se umple cu amestecul facut din restul ingredientelor taiate marunt + miezul dovleceilor + oul crud.

4. Se unge o tava cu ulei sau unt si se aseaza dovleceii.

5. Se dau la cuptor pentru cca 35 minute la temperatura de 180-200 grade.

6. Cu cca 5-7 minute inainte de a-i scoate din cuptor presarati pe fiecare dovlecel cascaval ras si mai dati la cuptor pana sint gata.

Pofta buna !!!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise