Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • o jumătate cană de orez
  • 4 ciuperci mari
  • 50 ml ulei de măsline
  • 250 g piept de pui
  • 1 ardei gras
  • o jumătate vânătă
  • un morcov
  • o rosie
  • 50 mil smantână
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Se prefierbe orezul cu ciupercile si jumătate de morcov.

Se curaţă dovleceii se umple cu orezul şi ciupercile apoi se ung cu ulei de măsline se pun în folie de aluminiu si se dau la cuptorpentru o jumătate de oră

Între timp se caleşte pieptul de pui se adugă legumele smântâna si vinul si se dă la cuptor o jumătate de oră.

Când este gata se serveşte asezonat cu busuioc dă o aromă plăcută.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise