Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 dovlecei medii
  • 2 cepe
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 morcovi
  • branza sau cascaval
  • smantana
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • coriandru

Mod de preparare

Se taie dovleceii pe lungime si se scobesc cu atentie, miezul se toaca impreuna cu ceapa, usturoiul, cei 2 morcovi, si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile scurse de apa si se mai lasa putin la foc, se adauga condimentele.

Se iau dovleceii, se ung cu putin ulei pe exterior, se umplu cu acea compozitie, se pun intr-un vas de iena si se dau la cuptor 25 de min. Cand sunt aproape gata se adauga branza rasa deasupra.

Se servesc calzi cu smantana

Pofta buna!

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise