Se spala dovlecei, se curata de coaja si se taie in 3 parti egale(sau in 2 depinde de cat de mari sunt). Se scobeste mijlocul cu o lingurita. Separat se caleste ceapa cu putina sare si putina apa. Dupa ce s-a facut aramie se pune carnea tocata si se lasa sa se prajeasca putin. Apoi se pune orezul care a fost spalat dinainte in cateva ape. Se mai lasa un timp sa scada apa de la carne, iar spre sfarsit se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Se umplu dovlecei cu compozitia rezultata si se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor si se tin 1 ora. Se servesc calzi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise